Europalaan 102, 5152NC Drunen, NL
+31 6 36173230
info@Burmanje.com

Biography

Cameraman Editor

Biography

Opgegroeid in een tijd waar audiovisuele technologie met sprongen vooruit ging, ontwikkelde Mitch Burmanje zijn liefde voor het bewegende beeld. Nog vóór Mitch aan de middelbare school begon, had hij altijd een camera bij zich om zijn leven en dat van zijn vrienden en familie vast te leggen. Tijdens het bewerken van deze video’s ontstond een onlosmakelijke band tussen Mitch en de technologie van het video editing.

Om dit doel te bereiken heeft Mitch zijn studie inmiddels afgerond en mag ‘Audiovisueel Specialist’ op zijn naam schrijven. Burmanje is hiermee niet zomaar een freelance cameraman,
maar ook in staat de regie en scripts te verzorgen voor reclames, nieuwsitems en eventuele short video-projecten.

Naast een specialist op het gebied van camera-werk en regie, heeft Mitch ook al jarenlange ervaring als DJ. Op aanvraag van supermarktketen Jumbo, heeft Burmanje vijf jaar geleden een dag-programma ontwikkelt met muziek, videos en presentaties, wat bij de opening van nieuwe Jumbo-supermarkten nog altijd wordt gebruikt. Hierbij worden de nieuwe werknemers bekend gemaakt met het concept ‘Jumbo’ en wordt er voor een sfeervolle startersdag gezorgd,
waar iedereen elkaar leert kennen. Dit is slechts één van de vele projecten waar Mitch Burmanje Media op audiovisueel gebied een elementaire rol heeft gespeeld.

Burmanje’s droom is uitgekomen; verbeelding kan verwerkelijkt worden. Heeft u een creatief idee, waarbij audiovisuele hulp nodig is? Mitch Burmanje Media zoekt de grenzen op en meer, om ook úw droom te verwerkelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *